Hajdinaméz
Hajdinaméz (pohánka méz)
A pohánka méz (hajdinaméz) gazdag ásványi anyagokban, így foszforban, káliumban, kalciumban, vasban, magnéziumban. Barna színű, sajátos ízű és illatú. Könnyen megszokható, megkedvelhető. Ennek ellenére ismerőseim körében sokak kedvence.
Amennyiben többet szeretnél olvasni a hajdinaméz hatásairól, görgess le a termékek alatti részhez.
2
termék
1
2
2
termék
1
2
Pohánka méz (hajdina méz) főbb hatásai
- Gazdag ásványi anyagokban, kalciumban, foszforban, káliumban, vasban, magnéziumban. A vitaminok közül különösen magas benne a P-vitamin (vízben oldódó antioxidáns), amely a rák megelőzésében játszik főszerepet. Tehát a pohánka (hajdina) méz védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen, jó eredményekkel alkalmazták egyes daganatos megbetegedések (pl. vastag- és végbéldaganat) kezelésében is. Ezen kívül még B-vitaminok találhatóak benne.
- A hajdina (pohánka) méz keringési és érrendszeri zavarokban küzdőknek ajánlható
- Kiváló vérnyomáscsökkentő, erősíti a szív- és érrendszert, a kötőszöveteket, segíti a sejtfal regenerálódását, csökkenti a hajszálvérzések kialakulását, szívműködés-szabályozó
- Kiváló sebgyógyító, elősegíti a bőrképződést és a sejtfalak regenerálódását
- Köhögéscsillapító, gyerekeknek különösen ajánlott! (Klinikai vizsgálatok is bizonyítják!)
- Csökkenti a gyerekek növekedési fájdalmait
- Antibiotikum hatású, antibakteriális